Friday, November 11, 2011

Review product simply siti :)




Okayhh lama bebenor tak update pasal makeup ni.Sorry ye..busy sikit bila dah masuk degree ni.. hari tu dah lama dah pergi jalan-jalan dekat Ipoh..then masuklah Watson.Bila dah masukk Watson ni dah agak dah mesti keluar dari situ mesti ada je barang yang nak beli..

So, time tu bulan October yeahh ada propmotion simply siti.Selama ni, asyik dok try tester je. Promotion eye color rm 12.90 beli 1 FREE 1 lagi..kami saling berpandangan dan apa lagi? terus rembat. Amik colour purple youuu and smokey green (kalau xsilap sebab x bawak balik eyeshadow tu,lupa namanya apa)

Balik terus TRY eye shadow ni. For me, eye shadow ni a bit dusty but bila apply ia LEKAT!.seriously..selalu yang kalau eyeshadow dusty ni x bpe nak lekat. So, bila nak apply eyeshadow make sure apply loose powder bawah mata dulu tau. sebab bila dusty dia akan jatuh kat bawah mata.Tak nak la smudge2 kan kat bawah mata tu.

Yang tadi tu pasal color purple. Yang ni pulak pasal kaler hijau tu yang smokey. Ini agak menguji kesabaran. Bukan apa, kalau kita apply warna tu kat mata, ia akan nampak macam kaler hitam. Eyeshadow ni ada glitter skit kaler gold. Bagi tak nak nampak rugi bila dah beli eyeshadow ni, aku blend dengan kaler hijau yang lain.Hasilnya, sangat cantik! kena pandai blend tau and kena buat eksperimen campur2 kaler.

here the picture..(tapi kaler hijau tu xde sebab ada kat perakk)



lagi satu kitaorang rembat lipgloss simply siti sebab dengan PWP (purchase with purchase) dapat dengan harga RM 10. Sangat memuaskan hati.Lip gloss sangat cantik. Kitaorang main bantai je apply dengan lipstick kaler apa-apa pun.Suka hati je..:P



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...