Friday, September 23, 2016

Touch Pearl CC Foundation

Assalamualaikum semua :)

Harini dyra nak share dengan korang foundation best yang dyra tengah pakai sekarang ni iaitu TOUCH PEARL CC FOUNDATION. Gambar macam dekat bawah ni:


Cantikkan packaging foundation ni??
i'm in love dengan design kotak dia yang exclusive :)

Oh ya kalau dulu korang pernah dengar BLV pinky foundation, Touch Pearl CC Foundation ni pulak macam upgrade version dari foundation tersebut.

Foundation ni adalah cream foundation and memang full coverage.

Jom tengok kelebihan foundation ni:

  • Satu-satunya foundation yang ada serbuk mutiara.
  • Memberikan kesan yang makeup yang CANTIK dan GLOWING
  • Mempunyai SPF 50
  • Serbuk mutiara utk memutihkan kulit wajah sambil merawat kulit wajah 
  • Mencegah penuaan kulit
  • Pembaikan parut dan rosak akibat sinar UV matahari
  • Mengurangkan jeragat, bintik hitam & kulit berubah warna
Kalau korang berminat dengan foundation ni, dyra ada jual tau.


Harga foundation ni RM65


Sekarang ada promo FREE POSTAGE!!


Boleh visit instagram : touchpearlccfoundation_gombak 

untuk tengok testimoni customer.

Available untuk cod on weekends area : gombak/selayang/danau kota/wangsa maju/taman melati

Contact no (whatsapp only): 018-258 9909 (nadya)
                                              018-350 5955 (nadyra)




Wednesday, September 7, 2016

Anda sukakan wangian De'xandra?



Repost from De'xandra Hq

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
.

Wangian itu sendiri kegembiraan. Nabi Muhammad s.a.w pun tidak menolak pemberian yg berbentuk wangian. Sesiapa yg memberi wangian kpd org lain, secara tidak langsung kita telah menggembirakan org lain. 
😊

Visit my instagram: theilis_dexandra
whatsapp no          : 018-350 5955

Sunday, September 4, 2016

Review on Lady Million by De'xandra

Assalamualaikum harini dyra nak share 
review tentang de'xandra perfume.
let's check it out!

Bila kita cerita pum pang pum pang orang bukan nak cayer sangat kan?
πŸ˜‚πŸ˜‚kalau nak jom whatsapp 018-350 5955

Bila dapat cuba sendiri baru lah tau betapa Power ke Power Dexandra Perfumes ni!! Sampai basuh baju pun still wangi tu ade.. hmmm pelik tp itu lah yg berlaku.. hehe
Kalau korang x percaya atau belum percaya jom lah cuba.. lepas tu korang sendiri TERpaksa percaya..

kalau nak jom whatsapp 018-350 5955




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...