Tuesday, October 25, 2016

Perfume Manis by De'xandra

Assalamualaikum semua.

Mesti korang tertanya-tanya kan perfume manis tu macam mana?

Perfume manis tu bau dia memang manis dan lembut sahaja.

Dekat De'xandra perfume ni ramai yang suka bau manis-manis je.

Ada jugak yang suka bau strong and rich.

Terpulang dekat citarasa masing-masing.

Kalau macam dyra sendiri, bau perfume selalu berubah-ubah.

Sebab tak suka stick dengan satu bau je, so perfume dyra paling kurang mesti kena ada 3 hehe.

Nasib baik pakai De'xandra takde la pokai kan.


Okay perfume manis atau sweet dari De'xandra ni macam gambar dekat bawah ni:



Bau Bombshell by VS ni memang terlaris dekat pasaran. Customer dyra memang suka dengan bau Bombshell ni.

Even, kalau ada customer yang baru nak pakai perfume dyra akan suggest bau yang manis-manis dulu.

Selalunya bau manis ni memang berkait dengan bau fresh.

So untuk first time user korang takde lah pening bila baru pakai perfume.

Btw, Harga untuk perfume De'xandra 35ml RM65 . Beli dua botol dapat harga RM120

Best ke best?

Ada yang berminat?

Boleh contact dyra ya : WHATSAPP 018.350.5955

instagram : theilis_dexandra

Friday, September 23, 2016

Touch Pearl CC Foundation

Assalamualaikum semua :)

Harini dyra nak share dengan korang foundation best yang dyra tengah pakai sekarang ni iaitu TOUCH PEARL CC FOUNDATION. Gambar macam dekat bawah ni:


Cantikkan packaging foundation ni??
i'm in love dengan design kotak dia yang exclusive :)

Oh ya kalau dulu korang pernah dengar BLV pinky foundation, Touch Pearl CC Foundation ni pulak macam upgrade version dari foundation tersebut.

Foundation ni adalah cream foundation and memang full coverage.

Jom tengok kelebihan foundation ni:

  • Satu-satunya foundation yang ada serbuk mutiara.
  • Memberikan kesan yang makeup yang CANTIK dan GLOWING
  • Mempunyai SPF 50
  • Serbuk mutiara utk memutihkan kulit wajah sambil merawat kulit wajah 
  • Mencegah penuaan kulit
  • Pembaikan parut dan rosak akibat sinar UV matahari
  • Mengurangkan jeragat, bintik hitam & kulit berubah warna
Kalau korang berminat dengan foundation ni, dyra ada jual tau.


Harga foundation ni RM65


Sekarang ada promo FREE POSTAGE!!


Boleh visit instagram : touchpearlccfoundation_gombak 

untuk tengok testimoni customer.

Available untuk cod on weekends area : gombak/selayang/danau kota/wangsa maju/taman melati

Contact no (whatsapp only): 018-258 9909 (nadya)
                                              018-350 5955 (nadyra)




Wednesday, September 7, 2016

Anda sukakan wangian De'xandra?



Repost from De'xandra Hq

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
.

Wangian itu sendiri kegembiraan. Nabi Muhammad s.a.w pun tidak menolak pemberian yg berbentuk wangian. Sesiapa yg memberi wangian kpd org lain, secara tidak langsung kita telah menggembirakan org lain. 
😊

Visit my instagram: theilis_dexandra
whatsapp no          : 018-350 5955

Sunday, September 4, 2016

Review on Lady Million by De'xandra

Assalamualaikum harini dyra nak share 
review tentang de'xandra perfume.
let's check it out!

Bila kita cerita pum pang pum pang orang bukan nak cayer sangat kan?
😂😂kalau nak jom whatsapp 018-350 5955

Bila dapat cuba sendiri baru lah tau betapa Power ke Power Dexandra Perfumes ni!! Sampai basuh baju pun still wangi tu ade.. hmmm pelik tp itu lah yg berlaku.. hehe
Kalau korang x percaya atau belum percaya jom lah cuba.. lepas tu korang sendiri TERpaksa percaya..

kalau nak jom whatsapp 018-350 5955




Wednesday, August 24, 2016

Lerve Cosmetics Soft Matte Lip Cream

Assalamualaikum semua :)

Korang pernah dengar lerve cosmetics by Datin Alyah?

Yes, now Datin Alyah dah ada produk sendiri iaitu

soft matte lip cream.

Sekarang ni popular kan lip cream ni?

dan dah jadi trend untuk semua orang pakai matte lipstick.


Apa yang saya suka dengan lip cream ni :

First, colour dia semua cantik-cantik.
Second, senang nak remove.
Third, harga murah sangat. RM30 je uolls.

Jom tengok warna-warna lerve cosmetics:






Berminat?

Boleh contact dyra @ 018.350.5955.


p/s; note here i am taking pre order for lerve cosmetics until 31 August 2016.

Tuesday, August 9, 2016

DE'XANDRA TESTIMONI

Assalamualaikum semua.

harini dyra nak share dengan follower-follower semua
testimoni perfume de'xandra.

Perfume De'xandra ni sesuai dengan orang yang nak:


  • Wangiii (of course!!)
  • Murah (RM65 sebotol sahaja)
  • Tahan lama (lebih dari 8 jam pemakaian)
  • Boleh bawa solat
  • Perfume antarabangsa, ada lebih 65 pilihan perfume.

Kepada yang berminat boleh contact dyra:

018-350 5955 (whatsapp)





Sunday, August 7, 2016

PERFUME TERBARU DARI DE'XANDRA

Hai all!

Insya Allah dalam next week 8/8/2016
Stock utk 2 perfume de'xandra ni akan ada.


Harga utk sebotol perfume 35ml RM65
2 botol perfume berharga RM120
Exclude postage

Jom contact dyra @ 018-3505955 utk order perfume de'xandra.insya Allah akan puas hati.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...