Wednesday, May 31, 2017

Beauty Blender Murah

Hai korang! lama tak update blog kan? hehe

Selamat menyambut bulan Ramadhan korang. Harini dah hari ke-5 kita berpuasa.

Actually nak share dengan korang benda best ni.

Siapa kat sini suka makeup??

Nak tak makeup korang Nampak smooth and tak bercapuk?

Kalau korang nak tau cara kita 'blend' foundation tu la yang akan menentukan hasil makeup kita macam mana.

Macam mana tu?

sebenarnya bila kita pakai foundation kita kena pastikan yang foundation tu betul-betul rata dekat kulit kita. Then baru set dengan loose powder or apa-apa bedak.

So Dira nak share cara Dira blend foundation.

Biasanya Dira akan blend menggunakan Beauty Blender!

Yes pakai beauty blender ni best tau. dia akan buatkan foundation korang jadi sekata.

kalau korang beli beauty blender dekat Sephora harga satu biji RM99. omg mahalnya!!

korang jangan risau beauty blender yang Dira jual ni tak mahal pun.

Beauty blender yang Dira jual ni setanding yang ORIGINAL tau. serious memang soft, dan akan kembang bila kita basahkan.

if sponge yang ada latex tak akan kembang bila kita basahkan. Beauty blender yang Dira jual non latex tau.

untuk single beauty blender RM22, untuk satu set RM45 sahaja.


Boleh WhatsApp Dira untuk order ya 018-350 5955


boleh pakai masa raya nanti


Sunday, December 18, 2016

Lucky Draw De'xandra

De'xandra Sales 10 Dec 2016 - 10 Jan 2017
1 BOTOL RM55 @ 2 BOTOL RM100!!


Ramai yang happy sangat bulan ni....nak tau kenapa?
Sebab boleh dapat motosikal FREE bila beli Dexandra.

Bukan satu 😝

Bukan dua 😝😝

Tapi TIGA buah motosikal ! 😱😱

Beli scan, beli scan join lucky draw.... 😍😍

Vrooom, vrooom....boleh melaram moto baru hehe....tahun baru moto baru....

Nak tau caranya? 😱😱
Whatsapp +6018-350 5955

Whatsapp +6018-350 5955

Whatsapp +6018-350 5955

#dexandraselayang #dexandrabatucaves
#perfumetahanlama #dexandra

Tuesday, December 13, 2016

De'xandra Sales 10th Disember 2016 hingga 10th January 2017




Hai korang!

Nak inform ni,
sekarang Dexandra perfume tengah ada SALES tau

BEST KE BEST?

Kalau dulu satu botol RM65 kan?

Sekarang ni satu botol hanya RM55 Sahaja

Beli 2 BOTOL dengan harga RM100 sahaja!

Best kan?

Jom Grab Sekarang,

Jarang tau De'xandra nak buat SALES, so better grab it now


Sales bermula dari 10/12/2016 - 10/1/2017


Contact dyra @ 018-350 5955

Tuesday, October 25, 2016

Perfume Manis by De'xandra

Assalamualaikum semua.

Mesti korang tertanya-tanya kan perfume manis tu macam mana?

Perfume manis tu bau dia memang manis dan lembut sahaja.

Dekat De'xandra perfume ni ramai yang suka bau manis-manis je.

Ada jugak yang suka bau strong and rich.

Terpulang dekat citarasa masing-masing.

Kalau macam dyra sendiri, bau perfume selalu berubah-ubah.

Sebab tak suka stick dengan satu bau je, so perfume dyra paling kurang mesti kena ada 3 hehe.

Nasib baik pakai De'xandra takde la pokai kan.


Okay perfume manis atau sweet dari De'xandra ni macam gambar dekat bawah ni:



Bau Bombshell by VS ni memang terlaris dekat pasaran. Customer dyra memang suka dengan bau Bombshell ni.

Even, kalau ada customer yang baru nak pakai perfume dyra akan suggest bau yang manis-manis dulu.

Selalunya bau manis ni memang berkait dengan bau fresh.

So untuk first time user korang takde lah pening bila baru pakai perfume.

Btw, Harga untuk perfume De'xandra 35ml RM65 . Beli dua botol dapat harga RM120

Best ke best?

Ada yang berminat?

Boleh contact dyra ya : WHATSAPP 018.350.5955

instagram : theilis_dexandra

Friday, September 23, 2016

Touch Pearl CC Foundation

Assalamualaikum semua :)

Harini dyra nak share dengan korang foundation best yang dyra tengah pakai sekarang ni iaitu TOUCH PEARL CC FOUNDATION. Gambar macam dekat bawah ni:


Cantikkan packaging foundation ni??
i'm in love dengan design kotak dia yang exclusive :)

Oh ya kalau dulu korang pernah dengar BLV pinky foundation, Touch Pearl CC Foundation ni pulak macam upgrade version dari foundation tersebut.

Foundation ni adalah cream foundation and memang full coverage.

Jom tengok kelebihan foundation ni:

  • Satu-satunya foundation yang ada serbuk mutiara.
  • Memberikan kesan yang makeup yang CANTIK dan GLOWING
  • Mempunyai SPF 50
  • Serbuk mutiara utk memutihkan kulit wajah sambil merawat kulit wajah 
  • Mencegah penuaan kulit
  • Pembaikan parut dan rosak akibat sinar UV matahari
  • Mengurangkan jeragat, bintik hitam & kulit berubah warna
Kalau korang berminat dengan foundation ni, dyra ada jual tau.


Harga foundation ni RM65


Sekarang ada promo FREE POSTAGE!!


Boleh visit instagram : touchpearlccfoundation_gombak 

untuk tengok testimoni customer.

Available untuk cod on weekends area : gombak/selayang/danau kota/wangsa maju/taman melati

Contact no (whatsapp only): 018-258 9909 (nadya)
                                              018-350 5955 (nadyra)




Wednesday, September 7, 2016

Anda sukakan wangian De'xandra?



Repost from De'xandra Hq

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
.

Wangian itu sendiri kegembiraan. Nabi Muhammad s.a.w pun tidak menolak pemberian yg berbentuk wangian. Sesiapa yg memberi wangian kpd org lain, secara tidak langsung kita telah menggembirakan org lain. 
😊

Visit my instagram: theilis_dexandra
whatsapp no          : 018-350 5955

Sunday, September 4, 2016

Review on Lady Million by De'xandra

Assalamualaikum harini dyra nak share 
review tentang de'xandra perfume.
let's check it out!

Bila kita cerita pum pang pum pang orang bukan nak cayer sangat kan?
πŸ˜‚πŸ˜‚kalau nak jom whatsapp 018-350 5955

Bila dapat cuba sendiri baru lah tau betapa Power ke Power Dexandra Perfumes ni!! Sampai basuh baju pun still wangi tu ade.. hmmm pelik tp itu lah yg berlaku.. hehe
Kalau korang x percaya atau belum percaya jom lah cuba.. lepas tu korang sendiri TERpaksa percaya..

kalau nak jom whatsapp 018-350 5955




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...