Wednesday, August 24, 2016

Lerve Cosmetics Soft Matte Lip Cream

Assalamualaikum semua :)

Korang pernah dengar lerve cosmetics by Datin Alyah?

Yes, now Datin Alyah dah ada produk sendiri iaitu

soft matte lip cream.

Sekarang ni popular kan lip cream ni?

dan dah jadi trend untuk semua orang pakai matte lipstick.


Apa yang saya suka dengan lip cream ni :

First, colour dia semua cantik-cantik.
Second, senang nak remove.
Third, harga murah sangat. RM30 je uolls.

Jom tengok warna-warna lerve cosmetics:






Berminat?

Boleh contact dyra @ 018.350.5955.


p/s; note here i am taking pre order for lerve cosmetics until 31 August 2016.

Tuesday, August 9, 2016

DE'XANDRA TESTIMONI

Assalamualaikum semua.

harini dyra nak share dengan follower-follower semua
testimoni perfume de'xandra.

Perfume De'xandra ni sesuai dengan orang yang nak:


  • Wangiii (of course!!)
  • Murah (RM65 sebotol sahaja)
  • Tahan lama (lebih dari 8 jam pemakaian)
  • Boleh bawa solat
  • Perfume antarabangsa, ada lebih 65 pilihan perfume.

Kepada yang berminat boleh contact dyra:

018-350 5955 (whatsapp)





Sunday, August 7, 2016

PERFUME TERBARU DARI DE'XANDRA

Hai all!

Insya Allah dalam next week 8/8/2016
Stock utk 2 perfume de'xandra ni akan ada.


Harga utk sebotol perfume 35ml RM65
2 botol perfume berharga RM120
Exclude postage

Jom contact dyra @ 018-3505955 utk order perfume de'xandra.insya Allah akan puas hati.

Friday, June 24, 2016

DE'XANDRA PROMOSI RAYA

Assalamualaikum guys,

Selamat Berpuasa.

Dimaklumkan PROMO RAYA DE'XANDRA  masih berlangsung ya.

Tak rugi beli sekarang sebab harga tengah MURAH.

Bukan selalu tau de'xandra buat sales.

Now satu botol RM60 sahaja

Beli 2 botol RM110, so satu botol jatuh kepada harga RM55 je !!!

Best ke best?

Jom join postage before 29/6/2016 ni untuk dapat perfume before raya.

Whatsapp dyra @ 018-350 5955 untuk order



Tuesday, June 7, 2016

DEXANDRA PERFUME: PROMOSI RAYA 2016 !!

Assalamualaikum semua.

Bermula 6 JUNE 2016 sehingga 10 JULAI 2016 ada RAMADHAN/ RAYA SALES.


Masa ni lah korang nak beli perfume DE'XANDRA untuk buat stock, bagi family, boyfriend, girlfriend, member and ramai lagi lah sebab sekarang ni ada DISKAUN.

Jarang-jarang tau DE'XANDRA nak buat sales.



Sebotol 35ml. EDP.
 Harga 1 botol RM60 SEM RM65 SS

 Harga 2 botol RM110 SEM RM120 SS


Jom mewangi bersama de'xandra raya ni.

Nak wangi jom whatsapp 018-350 5955 (nadyra)


Better order awal untuk elakkan kelewatan dari pos laju






Jangan lupa whatsapp:

018-350 5955 (nadyra)


Instagram : theilis_dexandra

Sunday, May 15, 2016

DE'XANDRA REVIEW

Assalamualaikum semua..

Harini dyra nak share review De'xandra Perfume. Perfume yang tengah meletop dekat pasaran sekarang ni.

Host  MELETOP pun dah jadi DUTA DE'XANDRA PERFUME tau. siapa lagi mestilah NABIL hehe.


  • Inspired perfume
  • Setanding original
  • Tahan lama
  • Murah dan menjimatkan
  • Harga RM65 sebotol. 2 botol RM120

Berminat?
Boleh whatsapp dyra @ 018-350 5955 Follow insta kami di : theilis_perfume


Jom tengok feedback customer de'xandra. :)





Sunday, April 3, 2016

Frequent Asked Questions : De'xandra Perfume

Assalamualaikum.
Hai guys.

Harini dyra nak share frequent asked questions (FAQ)  tentang de'xandra.







Macam mana nak beli?

Boleh contact ☎📞 melalui whatsapp 018-3505955.

Boleh jugak visit my instagram : theilis_dexandra

Till then, xoxo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...