Sunday, December 18, 2016

Lucky Draw De'xandra

De'xandra Sales 10 Dec 2016 - 10 Jan 2017
1 BOTOL RM55 @ 2 BOTOL RM100!!


Ramai yang happy sangat bulan ni....nak tau kenapa?
Sebab boleh dapat motosikal FREE bila beli Dexandra.

Bukan satu ๐Ÿ˜

Bukan dua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Tapi TIGA buah motosikal ! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Beli scan, beli scan join lucky draw.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Vrooom, vrooom....boleh melaram moto baru hehe....tahun baru moto baru....

Nak tau caranya? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Whatsapp +6018-350 5955

Whatsapp +6018-350 5955

Whatsapp +6018-350 5955

#dexandraselayang #dexandrabatucaves
#perfumetahanlama #dexandra

Tuesday, December 13, 2016

De'xandra Sales 10th Disember 2016 hingga 10th January 2017




Hai korang!

Nak inform ni,
sekarang Dexandra perfume tengah ada SALES tau

BEST KE BEST?

Kalau dulu satu botol RM65 kan?

Sekarang ni satu botol hanya RM55 Sahaja

Beli 2 BOTOL dengan harga RM100 sahaja!

Best kan?

Jom Grab Sekarang,

Jarang tau De'xandra nak buat SALES, so better grab it now


Sales bermula dari 10/12/2016 - 10/1/2017


Contact dyra @ 018-350 5955

Tuesday, October 25, 2016

Perfume Manis by De'xandra

Assalamualaikum semua.

Mesti korang tertanya-tanya kan perfume manis tu macam mana?

Perfume manis tu bau dia memang manis dan lembut sahaja.

Dekat De'xandra perfume ni ramai yang suka bau manis-manis je.

Ada jugak yang suka bau strong and rich.

Terpulang dekat citarasa masing-masing.

Kalau macam dyra sendiri, bau perfume selalu berubah-ubah.

Sebab tak suka stick dengan satu bau je, so perfume dyra paling kurang mesti kena ada 3 hehe.

Nasib baik pakai De'xandra takde la pokai kan.


Okay perfume manis atau sweet dari De'xandra ni macam gambar dekat bawah ni:



Bau Bombshell by VS ni memang terlaris dekat pasaran. Customer dyra memang suka dengan bau Bombshell ni.

Even, kalau ada customer yang baru nak pakai perfume dyra akan suggest bau yang manis-manis dulu.

Selalunya bau manis ni memang berkait dengan bau fresh.

So untuk first time user korang takde lah pening bila baru pakai perfume.

Btw, Harga untuk perfume De'xandra 35ml RM65 . Beli dua botol dapat harga RM120

Best ke best?

Ada yang berminat?

Boleh contact dyra ya : WHATSAPP 018.350.5955

instagram : theilis_dexandra

Friday, September 23, 2016

Touch Pearl CC Foundation

Assalamualaikum semua :)

Harini dyra nak share dengan korang foundation best yang dyra tengah pakai sekarang ni iaitu TOUCH PEARL CC FOUNDATION. Gambar macam dekat bawah ni:


Cantikkan packaging foundation ni??
i'm in love dengan design kotak dia yang exclusive :)

Oh ya kalau dulu korang pernah dengar BLV pinky foundation, Touch Pearl CC Foundation ni pulak macam upgrade version dari foundation tersebut.

Foundation ni adalah cream foundation and memang full coverage.

Jom tengok kelebihan foundation ni:

  • Satu-satunya foundation yang ada serbuk mutiara.
  • Memberikan kesan yang makeup yang CANTIK dan GLOWING
  • Mempunyai SPF 50
  • Serbuk mutiara utk memutihkan kulit wajah sambil merawat kulit wajah 
  • Mencegah penuaan kulit
  • Pembaikan parut dan rosak akibat sinar UV matahari
  • Mengurangkan jeragat, bintik hitam & kulit berubah warna
Kalau korang berminat dengan foundation ni, dyra ada jual tau.


Harga foundation ni RM65


Sekarang ada promo FREE POSTAGE!!


Boleh visit instagram : touchpearlccfoundation_gombak 

untuk tengok testimoni customer.

Available untuk cod on weekends area : gombak/selayang/danau kota/wangsa maju/taman melati

Contact no (whatsapp only): 018-258 9909 (nadya)
                                              018-350 5955 (nadyra)




Wednesday, September 7, 2016

Anda sukakan wangian De'xandra?



Repost from De'xandra Hq

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
.

Wangian itu sendiri kegembiraan. Nabi Muhammad s.a.w pun tidak menolak pemberian yg berbentuk wangian. Sesiapa yg memberi wangian kpd org lain, secara tidak langsung kita telah menggembirakan org lain. 
๐Ÿ˜Š

Visit my instagram: theilis_dexandra
whatsapp no          : 018-350 5955

Sunday, September 4, 2016

Review on Lady Million by De'xandra

Assalamualaikum harini dyra nak share 
review tentang de'xandra perfume.
let's check it out!

Bila kita cerita pum pang pum pang orang bukan nak cayer sangat kan?
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚kalau nak jom whatsapp 018-350 5955

Bila dapat cuba sendiri baru lah tau betapa Power ke Power Dexandra Perfumes ni!! Sampai basuh baju pun still wangi tu ade.. hmmm pelik tp itu lah yg berlaku.. hehe
Kalau korang x percaya atau belum percaya jom lah cuba.. lepas tu korang sendiri TERpaksa percaya..

kalau nak jom whatsapp 018-350 5955




Wednesday, August 24, 2016

Lerve Cosmetics Soft Matte Lip Cream

Assalamualaikum semua :)

Korang pernah dengar lerve cosmetics by Datin Alyah?

Yes, now Datin Alyah dah ada produk sendiri iaitu

soft matte lip cream.

Sekarang ni popular kan lip cream ni?

dan dah jadi trend untuk semua orang pakai matte lipstick.


Apa yang saya suka dengan lip cream ni :

First, colour dia semua cantik-cantik.
Second, senang nak remove.
Third, harga murah sangat. RM30 je uolls.

Jom tengok warna-warna lerve cosmetics:






Berminat?

Boleh contact dyra @ 018.350.5955.


p/s; note here i am taking pre order for lerve cosmetics until 31 August 2016.

Tuesday, August 9, 2016

DE'XANDRA TESTIMONI

Assalamualaikum semua.

harini dyra nak share dengan follower-follower semua
testimoni perfume de'xandra.

Perfume De'xandra ni sesuai dengan orang yang nak:


  • Wangiii (of course!!)
  • Murah (RM65 sebotol sahaja)
  • Tahan lama (lebih dari 8 jam pemakaian)
  • Boleh bawa solat
  • Perfume antarabangsa, ada lebih 65 pilihan perfume.

Kepada yang berminat boleh contact dyra:

018-350 5955 (whatsapp)





Sunday, August 7, 2016

PERFUME TERBARU DARI DE'XANDRA

Hai all!

Insya Allah dalam next week 8/8/2016
Stock utk 2 perfume de'xandra ni akan ada.


Harga utk sebotol perfume 35ml RM65
2 botol perfume berharga RM120
Exclude postage

Jom contact dyra @ 018-3505955 utk order perfume de'xandra.insya Allah akan puas hati.

Friday, June 24, 2016

DE'XANDRA PROMOSI RAYA

Assalamualaikum guys,

Selamat Berpuasa.

Dimaklumkan PROMO RAYA DE'XANDRA  masih berlangsung ya.

Tak rugi beli sekarang sebab harga tengah MURAH.

Bukan selalu tau de'xandra buat sales.

Now satu botol RM60 sahaja

Beli 2 botol RM110, so satu botol jatuh kepada harga RM55 je !!!

Best ke best?

Jom join postage before 29/6/2016 ni untuk dapat perfume before raya.

Whatsapp dyra @ 018-350 5955 untuk order



Tuesday, June 7, 2016

DEXANDRA PERFUME: PROMOSI RAYA 2016 !!

Assalamualaikum semua.

Bermula 6 JUNE 2016 sehingga 10 JULAI 2016 ada RAMADHAN/ RAYA SALES.


Masa ni lah korang nak beli perfume DE'XANDRA untuk buat stock, bagi family, boyfriend, girlfriend, member and ramai lagi lah sebab sekarang ni ada DISKAUN.

Jarang-jarang tau DE'XANDRA nak buat sales.



Sebotol 35ml. EDP.
 Harga 1 botol RM60 SEM RM65 SS

 Harga 2 botol RM110 SEM RM120 SS


Jom mewangi bersama de'xandra raya ni.

Nak wangi jom whatsapp 018-350 5955 (nadyra)


Better order awal untuk elakkan kelewatan dari pos laju






Jangan lupa whatsapp:

018-350 5955 (nadyra)


Instagram : theilis_dexandra

Sunday, May 15, 2016

DE'XANDRA REVIEW

Assalamualaikum semua..

Harini dyra nak share review De'xandra Perfume. Perfume yang tengah meletop dekat pasaran sekarang ni.

Host  MELETOP pun dah jadi DUTA DE'XANDRA PERFUME tau. siapa lagi mestilah NABIL hehe.


  • Inspired perfume
  • Setanding original
  • Tahan lama
  • Murah dan menjimatkan
  • Harga RM65 sebotol. 2 botol RM120

Berminat?
Boleh whatsapp dyra @ 018-350 5955 Follow insta kami di : theilis_perfume


Jom tengok feedback customer de'xandra. :)





Sunday, April 3, 2016

Frequent Asked Questions : De'xandra Perfume

Assalamualaikum.
Hai guys.

Harini dyra nak share frequent asked questions (FAQ)  tentang de'xandra.







Macam mana nak beli?

Boleh contact ☎๐Ÿ“ž melalui whatsapp 018-3505955.

Boleh jugak visit my instagram : theilis_dexandra

Till then, xoxo

Monday, March 21, 2016

PERFUME MURAH DAN TAHAN LAMA

Assalamualaikum guysss!!

๐Ÿ’•Perfume apa yang murah dan tahan lama sangat tu?? ๐Ÿ˜Š

Of course la DE'XANDRA PERFUME!

pakai dari pagi sampai petang pun bau lagi.

๐Ÿ’•harga?

RM65 je uolls tahan dekat 2 bulan ikut cara pemakaian korang jugak tau.

๐Ÿ’–nak beli kat mana?
Boleh contact dyra @ 018-3505955
My instagram: theilis_store






Wednesday, February 10, 2016

De'xandra Perfume

Hai there.to those yang nak beli de'xandra perfume can directly whatsapp me at 018-3505955.

atau boleh visit my ig : theilis_store.

xoxo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...