Thursday, November 25, 2010

Kerja Kahwin

*Quick update*..sebenar benarnya malas nak tulis panjang2,kalau letak gambar je boleh x??Saje je nak share preparation wedding angah I ni.Ni kiranya wedding yang kedua dalam family kitaorang,along I kahwin tahun lepas,so ade la experience sikit2..

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Kitaorang decide nak bagi chocolate kat our guest but limited to 500pcs, the rest lagi bagi benda lain.FYI, this chocolate is fully homemade by us.Balik je dari exam aritu kitaorang adik beradik terus masuk dapur buat chocolate ni.

Once again,jemput la datang ya!

2 comments:

  1. wow ley wt bisnes coklat tu..hehe

    ReplyDelete
  2. yup,memang pun..hihii..kitaorang memang amik order pun

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...