Wednesday, March 16, 2011

Lega sikit...

Hari ini ada presentation maut punya..Present untuk subjek killer paper iaitu subjek Financial Accounting. Adoi,memang pening kepala den dan sangat-sangat stress. Mana taknya,kitaorang student akaun kena siapkan case study yang merangkumi apa yang kitaorang belajar dari semester 1 hingga semester 5. Tak cukup dengan tu case study ni meliputi 5 bahagian iaitu management accounting,financial accounting and accounting information system,financial management,auditing dan taxation.

Semuanya bahagian amat mencabar okayyhh. Sebabnya, selagi tak siap atau tak betul bahagian yang pertama, tak boleh proceed dengan bahagian yang seterusnya.Maknanya,jawapan bahagian pertama haruslah tepat dan betul! huhu..memang boleh bunuh diri...:p

Dahla group kitaorang "bertuah" jadi presenter pertama.Memang terbaikk lahhh kannn.. Tapi apa pun I bangga dengan komitmen dan kerjasama semua ahli group.Korang memang terbaik!! Serius tak tipu...Dikala group lain kedekut untuk berkongsi ilmu mereka,kami struggle siapkan kerja kami sendiri dengan jayanya.

Lecturer siap kata,"you all boleh refer group ni".Mau tak kembang kitaorang..Apapun,present ni dah lepas dan still ada dua bahagian lagi yang tak present iaitu auditing dan taxation. Nak rehat dulu then baru sambung stress itu balikk..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...