Thursday, May 26, 2011

Food Is The Best Therapy For Me..

I suka makan. Lagi tension lagi banyak makan. That's the best way to release my tension :p

Honestly lepas habis exam haritu I memang tak tenang duduk kat rumah. Seriously, asyik nervous. Takut sangat dengan final diploma ni. Makan pun tak berapa nak lalu sangat. Bila fikir balik macam kelakar je. Sila gelakkan kami ..:P

Tak dapat nak dibayangkan perasaan ni bila result keluar semalam. Alhamdulilah kitaorang lulus semua subjek. Mak dan ayah happy and proud of us. Lepas je kuar result, terus adrenalin naik. Nafsu makan terus datang. So, ni jadual makan semalam:

10.00 pagi : Makan sosej cheese.

12.00 tgh hari: Makan nasi dengan ayam masak merah.

2.00 petang: makan meggi lak.

6.00 petang: sup sayur dengan wedges sambil cicah mayonis and sos cili

10.00 malam: makan nasi dengan sambal telur. ( Gila lambat makan.Jarang makan nasi pukul 10malam )

Mungkin macam tak banyak je korang tengok tapi I tak pernah lagi duduk rumah makan sekerap ni. Pasni bolehlah semua tulis kat facebook yang I dah tembam or whatsoever kan :P






4 comments:

  1. taw xpe..alhamdulilah semuanya ok...:)

    ReplyDelete
  2. klu tension kita makan mesti byk pas 2 mudahla berat bdn 2 naek..kan?kan? eeee..xsuka....T_____T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...