Sunday, May 8, 2011

Hanis Zalikha reply my wall post:))

I sangat2 la excited bila Hanis Zalikha reply wall post I.Maybe bagi orang lain akan cakap "ala,dia reply je bukannya dia kenal kau pun" takpun "ermm..tak jumpa dangan dia pun dah excited terlebih"

Tak kisah la macam mana pun,yang penting I tengok dia rajin and sudi reply sape2 punya comment kat wall fb dia walaupun ramai yang send.Bagi I bila dia buat macam tu peminat atau pembaca blog dia akan rasa lagi dihargai.I ni bukan apa kalau jumpa artis ke @ sape2 yang I minat memang excited terlebih.Jumpa mak hanis pun dah rasa seronok sangat ni belum jumpa dia personally lagi.

I teringin sangat nak jumpa blogger2 yang terkenal yang lain macam maria elena,sue anna joe,sis yang pandai mekap zila ziman yang famous dengan blog sayamaukawen tu, irine nadia, kalau boleh nak jumpa semua lah.Ramai sangat la pulak nak tulis kat sini.



Jom beli majalah Remaja baru, HZ jadi covergirl...:)

1 comment:

  1. sweety, famous ke ai ni? hahaha..ok, jom jumpa! :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...